ŠPANĚLŠTINA

Začátečníci A1

Kurzy španělštiny - úroveň A1

Úroveň jazyka A1 je určena pro začátečníky, tzn. pro posluchače, mají základní znalosti jazyka (nemohou nastoupit do vyššího kurzu). Posluchači za sebou mají jeden nebo 2 semestry. Pro dosažení další úrovně A1 potřebujete 2 semestry výuky tempem 1x2 hod./týden. Za tuto dobu proberete zhruba polovinu učebnice pro začátečníky.

Obsah: Výslovnost, přízvuk, rody a členy, osobní zájmena, časování prav. sloves, skloňování podst. jmen a osobních zájmen, býti -různé způsoby, číslovky, kladný rozkaz, zvratná a ukazovací zájmena, krácení infinitivem, zákl. nepravidelná slovesa, předpřítomný čas (složený minulý).

Pozdravy, představování, národnosti a jazyky, základní povolání, rodina, zájmy, popis dne, věci, město a doprava, hodiny, názvy dní a měsíců, vyjádření data, jídlo, restaurace, co jste dělali.

Příprava na zkoušku:

Úspěšným absolvováním tohoto kurzu dosáhnete úrovně A1 dle SERR. Získáte tak předpoklady pro případné složení mezinárodní jazykové zkoušky DELE - A1.

Galerie

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.