ANGLIČTINA

Kurz angličtiny - Mírně pokročilí A2

Kurzy angličtiny pro mírně pokročilé vyučují  trpěliví čeští lektoři.IMG 6969 200x133
Probíhají intenzitou 1x2 vh/ týden.

Pro zvládnutí úrovně mírně pokročilé je potřeba opět studium asi 2 let, tj. 4 semestrů studia jazyka.

Učebnice:

New English File pre-intermediate, New English File 3rd edition 
Výuka je zaměřena na rozvoj všech čtyř složek jazyka (čtení, psaní, poslech, mluvení) s důrazem na komunikaci.

Obsah:

Obsahem modulu pre- intermediate je rozvoj jazykových dovedností, rozvíjení schopnosti spontánní reakce, rozšíření znalostí gramatiky, výslovnosti a schopnosti porozumět na mírně pokročilé úrovni všeobecné angličtiny. 
Who? Why? How much?, much x many, a few, a little, a lot of, some x any, going to x will, what ......like?? for x since, blízká budoucnost -going to, will, stupňování přídavných jmen - porovnávání, předpřítomný čas a minulý čas, časové a podmínkové věty, infinitiv, pasivum, předpřítomný čas - jednod. a průběhový, výrazy společenské komunikace a konverzace, časové výrazy, ceny a nákupy, pocity, směry, krátké odpovědi, u doktora, v hotelu, nápisy, telefonování, Okruhy témat: anglicky hovořící země, život emigrantů, nakupování, rozhovor s filmovou hvězdou, novinové články, plány do budoucna, inzeráty, vztahy, restaurace, obchod-nákupy-ceny, peníze, skupiny a hudba, jak se cítíte?, krátké odpovědi, společenská konverzace, zaměstnání.

Příprava na zkoušku:

Úspěšným absolvováním tohoto kurzu dosáhnete první poloviny úrovně A2 - B1 dle SERR. Získáte tak předpoklady pro případné složení mezinárodní jazykové zkoušky KET (Key English Test) či PET (Preliminary English Test).

DSC08289 1024x866

 

 

Galerie

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.