ANGLIČTINA

Úplní začátečníci A0

Kurzy angličtiny - začátečníci - úroveň A0

Úroveň jazyka A0 je určena pro začátečníky, tzn. pro posluchače, mají úplně minimální nebo žádné znalosti jazyka (nemohou nastoupit do vyššího kurzu). Pro dosažení další úrovně A1 potřebujete 2 semestry výuky tempem 1x2 hod./týden. Za tuto dobu proberete zhruba polovinu učebnice pro začátečníky.

Učebnice

V minulých letech jsme v prvních semestrech kurzů angličtiny používali českou učebnici Time to Talk určenou spíše pro střední školy. Vzhledem k tomu, že v současné době neexistuje na trhu dostateně komunikativní česká učebnice s vhodnou slovní zásobou pro dospělé, rozhodli jsme se používat učebnice zahraniční -  pro začátečníky řady New English File či Face2Face , která jsou doplněny českým slovníčkem, českou gramatikou a možností dalšího procvičování na internetu

Metody:

V kurzu používáme moderní metody výuky k získávání pevných základů všech složek jazyka. Důraz je kladen na komunikaci.7 960 400

Obsah:
V prvních dvou semestrech kurzu pro absolutní začátečníky se naučíte:
Abeceda, výslovnost, os. zájmena v 1.pádě + přivlastňovací, přivlastňovací \"s\", časování slovesa to be, to have x to have got v přítomném čase, určitý a neurčitý člen, číslovky 0-100, číslovky násobné, množné číslo podst. jmen, přivlastňovací pád, kolik je hodin?, there is-are, předložky, can, can´t, could, past simple, was/were, přítomný prostý čas, přítomný průběhový čas, užití ingového tvaru. Okruh témat: pozdravy, každodenní výrazy, představení sebe, svojí rodiny, povolání, záliby , koníčky, telefonní čísla, hodiny.

Příprava na zkoušku:

Úspěšným absolvováním tohoto kurzu dosáhnete úrovně A1 dle SERR. Učiníte tak první krok pro případné složení mezinárodní jazykové zkoušky KET.

Galerie

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.