JAZYKOVÉ KURZY

 

Začátečníci A1

Kurzy angličtiny - začátečníci - úroveň A1

Kurz je určen pro posluchače, kteří se jazyk učili dva semestry  (z úrovně A0) a mají tomu odpovídající znalosti. Pro dosažení úrovně A2 z úrovně A1 potřebujete cca 2 semestry výuky tempem 1x2 hod./týden, Teď jste zhruba v polovině této úrovně.

Učebnice

V minulých letech jsme v prvních semestrech kurzů angličtiny používali českou učebnici Time to Talk určenou spíše pro střední školy. Vzhledem k tomu, že v současné době neexistuje na trhu dostateně komunikativní česká učebnice s vhodnou slovní zásobou pro dospělé, rozhodli jsme se používat učebnice zahraniční -  pro začátečníky řady New English File úroveň elementary, která jsou doplněny českým slovníčkem, českou gramatikou a možností dalšího procvičování na internetu

Metody:

V kurzu používáme moderní metody výuky k získávání pevných základů všech složek jazyka. Důraz je kladen na komunikaci.7 960 400

Obsah:

Příprava na zkoušku:

Úspěšným absolvováním tohoto kurzu dosáhnete úrovně A1+ dle SERR. Učiníte tak první krok pro případné složení mezinárodní jazykové zkoušky KET.

Galerie

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.