JAZYKOVÉ KURZY

 

Kurz na úrovni lepší středně pokročilí. Kurz je vhodný pro zájemce, kteří už na úrovni středně pokročilí jsou (mají ji za sebou) a chtějí si ji zopakovat/utvrdit.

DSC02326

Obsah:

Výuka je zaměřena na rozvoj všech čtyřech složek jazyka na dané úrovni především s důrazem na komunikaci, pohotovosti vyjadřování a zdokonalení poslechu.

Pomocná slovesa (do, be, have), časy opakování a rozlišování, přítomné časy: jednoduchý přít., průběhový, předpřítomný, trpný rod, minulé časy: jednoduchý a průběhový, prostý a předpřítomný, trpný rod, modální slovesa povinnosti a povolení (have got to, can, be allowed to, should, must), budoucí formy: going to/will, průběhový přít. čas, otázky s like (what´s she like? What does she look like? ..... slovesné vzory sloveso + ing, sloveso + to. Předpřítomný čas a minulý čas, trpný rod, podmiňovací způsob:1. if I see...., I´ll tell ... 2. If I had.....,I´d buy...., časové věty Okruh témat: sport a volný čas, umění a literatury, ideální dovolená - počasí, cestování, doprava, zahraniční návštěva, národnosti, zvyky, země, města, restaurace, oblíbená jídla, popis, společenské výrazy: never mind, take care, číslovky a data, peníze, zlomky, deset. čísla, procenta, emaily, vyjádření názoru.

Příprava na zkoušku:

Úspěšným absolvováním tohoto kurzu přibližujete k úrovni B2 dle SERR.

Galerie

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.