JAZYKOVÉ KURZY

 

Začátečníci A1

Kurzy španělštiny - úroveň A1

Úroveň jazyka A1 je určena pro začátečníky, tzn. pro posluchače, mají základní znalosti jazyka (nemohou nastoupit do vyššího kurzu). Posluchači za sebou mají jeden semestr. Pro dosažení další úrovně A1 potřebujete 2 semestry výuky tempem 1x2 hod./týden. Za tuto dobu proberete zhruba polovinu učebnice pro začátečníky.

Obsah: Výslovnost, přízvuk, rody a členy, osobní zájmena, časování prav. sloves, skloňování podst. jmen a osobních zájmen, býti -různé způsoby, číslovky, kladný rozkaz, zvratná a ukazovací zájmena, krácení infinitivem, zákl. nepravidelná slovesa, předpřítomný čas (složený minulý).

Pozdravy, představování, národnosti a jazyky, základní povolání, rodina, zájmy, popis dne, věci, město a doprava, hodiny, názvy dní a měsíců, vyjádření data, jídlo, restaurace, co jste dělali.

Příprava na zkoušku:

Úspěšným absolvováním tohoto kurzu dosáhnete úrovně A1 dle SERR. Získáte tak předpoklady pro případné složení mezinárodní jazykové zkoušky DELE - A1.

Galerie

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.