JAZYKOVÉ KURZY

 

Kurzy angličtiny pro mírně pokročilé vyučují  trpěliví čeští lektoři.IMG 6969 200x133
Probíhají intenzitou 1x2 vh nebo 2x2vh/týden.

Pro zvládnutí úrovně mírně pokročilé je potřeba opět studium asi 2 let, tj. 4 semestrů studia jazyka.


Výuka je zaměřena na rozvoj všech čtyř složek jazyka (čtení, psaní, poslech, mluvení) s důrazem na komunikaci.

Obsah:

Obsahem modulu pre- intermediate je rozvoj jazykových dovedností, rozvíjení schopnosti spontánní reakce, rozšíření znalostí gramatiky, výslovnosti a schopnosti porozumět na mírně pokročilé úrovni všeobecné angličtiny. 
Who? Why? How much?, much x many, a few, a little, a lot of, some x any, going to x will, what ......like?? for x since, blízká budoucnost -going to, will, stupňování přídavných jmen - porovnávání, předpřítomný čas a minulý čas, časové a podmínkové věty, infinitiv, pasivum, předpřítomný čas - jednod. a průběhový, výrazy společenské komunikace a konverzace, časové výrazy, ceny a nákupy, pocity, směry, krátké odpovědi, u doktora, v hotelu, nápisy, telefonování, Okruhy témat: anglicky hovořící země, život emigrantů, nakupování, rozhovor s filmovou hvězdou, novinové články, plány do budoucna, inzeráty, vztahy, restaurace, obchod-nákupy-ceny, peníze, skupiny a hudba, jak se cítíte?, krátké odpovědi, společenská konverzace, zaměstnání.

Příprava na zkoušku:

Úspěšným absolvováním tohoto kurzu dosáhnete první poloviny úrovně B1 dle SERR. Získáte tak předpoklady pro případné složení mezinárodní jazykové zkoušky KET (Key English Test) či PET (Preliminary English Test).

Galerie

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.